zondag 10 juli 2022

Shoppen bij: Olcay Gulsen Beauty Miracle Summer Shop

Review Olcay Gulsen Beauty
De afgelopen dagen was er in Amsterdam een speciale pop up shop van mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty: de Miracle Summer Shop. Je kon er niet alleen alle producten shoppen, inclusief de nieuwste producten, maar op twee dagen werden er ook masterclasses gegeven door make up artist Jimmy Stam. Natuurlijk moest ik hier heen. Benieuwd hoe het was? Dat lees je in dit artikel!

Review Olcay Gulsen Beauty
De 
Miracle Summer Shop vond plaats van 7 tot 10 juli en was gevestigd op Prinsengracht 455 in Amsterdam. Een prachtig, smal authentiek hoekpand die helemaal in zomerse sferen was gebracht en vol stond met de prachtige producten van Olcay Gulsen Beauty. De zomerse sferen begonnen al buiten: rondom het pand stonden allemaal 
sinasappelbomen, kistjes met sinasappels en een klein tafeltje met twee stoelen. 

Review Olcay Gulsen Beauty
Voor de deur stond een zelfs een ijskraam!  En niemand minder dan Ruud de Wild (de partner) van Olcay was ijs aan het opscheppen. En ik kan je vertellen: het ijs was echt super lekker! Binnen hing er ook een zomerse sfeer: sinasappelboompjes, kistjes aan de muur met daarin producten van OGB. Ook stonden er diverse stellingkasten met alle producten die Olcay Gulsen Beauty in de collectie heeft. En heel fijn: van alle producten waren testers aanwezig, zodat je zelf kon zien en ervaren hoe de producten zijn. Ook kon je de nieuwste zomer producten aanschaffen: een strandlaken, waterfles, badjas, strandtas en strandclutch. 

Review Olcay Gulsen Beauty
Op twee dagen werden er ook een masterclass gegeven door 
Jimmy Stam. Natuurlijk heb ik deel genomen aan deze masterclass. Deze masterclass werd op de bovenste verdieping van het pand gegeven onder het genot van een glaasje roze prosecco. De groepen voor de masterclass waren klein, zodat er genoeg ruimte was om vragen te stellen. Jimmy ging twee deelnemers opmaken met twee verschillende looks. Bij de eerste look lag de focus op stralende huid en bij de tweede look lag de focus op de ogen. Tijdens de masterclass vertelde Jimmy uitgebreid over hoe je alle producten van Olcay Gulsen Beauty het beste kunt gebruiken en gaf hij diverse tips. Een aantal van deze tips wil ik jullie niet onthouden:
- begin altijd met een schoon gemaakt gezicht. Hierdoor wordt jouw make up niet cakey en blijft het niet op de huid liggen
- gebruik je een serum? Vergeet dan je nek ook niet mee te nemen
- weet je niet welke kleur foundation bij jou past? Vergelijk de kleur met het midden van jouw gezicht en niet bij de hals. Want de huid bij de hals is lichter dan de rest van jouw gezicht
- blend jouw make up altijd van het midden naar buiten. En de plek waar je begint, daar komt het meeste product
- bij het kiezen van een concealer, ga voor de tint die precies past bij jouw huid. Hierdoor kan je beter de wallen verdoezelen. Wanneer je een lichtere kleur gebruikt, dan wordt de huid onder jouw ogen alleen maar grauwere
- heb je te veel bronzer aangebracht? Ga met jouw foundation kwast er overheen en blend alles uit
- breng ook een beetje bronzer aan bij je oogleden, niet te veel, maar een klein waasje

Ook was er tijdens en na de masterclass ruimte om vragen te stellen over hoe je bepaalde producten het beste kan aanbrengen. Ook kon Jimmy jouw helpen met het zoeken van de perfecte foundation match. Maar ook Olcay, Dolshe en de andere meiden van Olcay Gulsen Beauty konden jou daar bij helpen. Je kon bij ze terecht met alle vragen die je had en met veel passie en liefde voor het merk gaven ze jouw advies.

Na de masterclass nog je het bedrag dat de masterclass koste, uitgeven in de winkel. En ik kan je verzekeren: dat is heel makkelijk. Aangezien er keuze is uit zoveel fijne producten. Niet alleen de make up, maar ook de huidverzorging en accessoires. 

Ik heb een heerlijke middag gehad in de Miracle Summer Shop en ik wil Olcay en iedereen daarvoor bedanken. En hopelijk komt er vaker een pop up shop van dit mooie merk!


Review Olcay Gulsen Beauty
Zoals je op de bovenstaande foto ziet, ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Hieronder zie je wat ik allemaal mee naar huis nam: de waterfles, beide tassen, de handdoek, alle foundations, de concealer, de settingspray, wenkbrauw potlood en de vier nieuwe lipproducten. Van alle producten komen er natuurlijk reviews online!

Review Olcay Gulsen Beauty
Baal je nu dat je hier niet bent geweest wil je graag de zomer producten of andere producten van Olcay Gulsen Beauty kopen? Op de website van Olcay kan je alle producten vinden

11 opmerkingen:

  1. Wat een leuke masterclass en het lijkt me zeer speciaal om Olcay ook nog persoonlijk te ontmoeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke popup winkel. Hij heeft een hele leuke uitstraling. En wat leuk dat je Olcay ontmoette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhhh zo leuk! Ik zag haar pop up voorbij komen in haar stories. Alles met die sinaasappel boompjes, echt heel cute. En Ruud de Wild bij het ijs hahahaha, love it! Ben zo blij voor hem en Olcay dat hij bovenop die rotziekte is gekomen. Prachtige spullen heb je meegenomen girl!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs leuke winkel zeg! Ik heb er ook nog niet eerder van gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf event en wat een mooie foto's van jou met Olcay! Ik ben dol op pop-up winkels. Deze ziet er ook echt prachtig uit! Super benieuwd naar de zomerproducten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat je ook persoonlijke vragen kon stellen in de masterclass

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zag er inderdaad iets van voorbij komen op Facebook en moest nog aan je denken! Leuk dat je er ook echt bent geweest en met het nodige thuis bent gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, deze pop up shop ziet er gewoonweg fantastisch uit, zo mooi. Wat fijn dat je er was zeg! Bedankt voor het delen van de tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind dat zitje voor de winkelpui ook heel uitnodigend. Het ziet er heel gezellig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuk Tessa! En wat tof ook die foto's met Olcay (en haar zus, toch?) en heel leuk van Ruud de Wild. Dit klinkt als een te gekke (mid)dag. Mooie producten ook en fijne tips. Daar heeft iedereen wat aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt. Mijn zoon was er ook op uitnodiging en hij bracht ook allemaal mooie verhalen, tips en producten mee, vooral die Miracle Blur vind ik een uitkomst, wat een heerlijk product die mijn huid fluweel zacht maakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Masterclass: Nude look met By Dash Beauty

Een tijdje geleden ging By Dash Beauty live op Instagram. MUA Julia ging met verschillende By Dash Beauty producten een nude make up look ma...